Hem När du bokar kalas

När du bokar kalas:

Starttid för underhållning

* Boka in artistbesöket en kvart efter kalasets starttid. Då hinner barnen ha kommit sig tillrätta samt även senkommande barn ges möjlighet att medverka.

 Mat

 * Vi rekommenderar att mat eller dyl serveras efter underhållningen. Undantag är om kalaset är vid lunchtid och barnen är hungriga när de kommer.

* Intag av chips, ostbågar el liknande under föreställning är inte att rekommendera - då barnens koncentration märkbart sjunker.

 När underhållaren kommer 

Om inget annat är bestämt så brukar våra underhållare dyka upp 10-15 minuter innan utsatt starttid för att se över lokalen samt förbereda sig. Några av våra artister uppskattar om barnen kan befinna sig i ett annat rum under den tiden för att erhålla stor överraskningseffekt! (ifall en sådan möjlighet finns såklart).

Utrymme

De flesta underhållare kan anpassa sin föreställning efter det rum som står till buds. Scenytan är inte avgörande för en lyckad show. (Vid bokning av unerhållning med kategori " SHOWTIME" är det viktig att barnen sitter samlade på golvet eller i en soffa och att underhållaren har en liten yta framför barnen som är fri).

 

barnkalas_stockholm

När underhållaren är på plats:

 

Kalas är det roligaste som finns och en del barn blir väldigt uppspelta. Därför behöver vi föräldrarnas hjälp för att göra underhållningen till en succé.  

 

barnkalasistockholm3

Ansvar för barn

- Någon vuxen måste vara med hela tiden under underhållningen. Om något barn inte vill vara med, eller blir trött så är det bäst att barnet går undan med någon för att inte förstöra upplevelsen för de andra barnen.

Underhållaren måste få underhålla

- Underhållaren har svårt att ta hand om uppspelta barn. Hjälp oss gärna med att lugna ned barn som blivit överaktiva och tar för mycket uppmärksamhet.

Passa tiden

- Se till att barnen är samlade så att underhållningen kan börja i tid. Om det blir en försening så hinner underhållaren kanske inte igenom hela sitt program.

Vuxna som vill titta på underhållningen

- Vuxna får också vara med såklart! Bara de inte stör underhållningen genom att  till exempel prata med varandra.

Små barn på kalaset

- Små barn får gärna sitta med en förälder för att inte bli rädd för höga ljud eller springa omkring.

 

Glöm inte att ladda era kameror så att ni kan fotografera föreställningen! 

Vi har ett Facebook och Instagram där ni kan följa oss och ta del av vår utveckling inom barnunderhållning. 

Gärna tagga oss i bilderna: @barnkalasistockholm.