Hem Inbjudningskort (kalasinbjudan.nu) Att välja rätt underhållning

Att välja rätt underhållning

Hur väljer man rätt underhållare för sitt kalas?

Lekledare

barnkalas

En lekledare leker och busar med barnen. Det kan exempelvis vara en prinsessa (Prinsessan SessanPrinsessan Rödnos ) eller en pirat (Kapten FrankPiraten Stubina) som kommer på besök. Man kan välja att ha en lekledare i 60 alternativt 90 minuter. Under denna tid kan det bli mycket spring och skoj!

Föreställning

Vi har många olika typer av artister som erbjuder sin speciella show. Det kan t.ex vara en trollkarl (BananpiratenTore trollkarlTrollkarlen GöranTrollkarlen Janne), en clown (Clownen Solblomma, Clownen Abbas) eller en sagoberättare (Sagokalas med Tove) som kommer till kalaset.

Föreställningen brukar pågå i ca 25 - 40 minuter och avkräver koncentration och uppmärksamhet från barnen. Dock är alla våra föreställningar interaktiva, dvs barnen är högst delaktiga i det som händer, så några bekymmer med rastlöshet brukar inte finnas. Även om det kan bli mycket skratt och rop så är en föreställning, i jämförelse med lekstunden, ett lugnare val.

 

Föreställningar anpassas efter barnens ålder. Den är mer lekfull för mindre barn och lite tuffare för större barn.

 

Pysselkalas

Vi kan också erbjuda pysselkalas. Våra pysselledare Pia besöker kalaset och medtager material för olika pysselaktiviteter. Detta är en verksamhet som skapar lugn och mysig stämning bland barnen.

Rockringskalas och Cirkuskalas

Rockringskalas samt Cirkuskalas innehåller både föreställning samt cirkusskola. Föreställningen pågår ca 15 minuter, därefter får barnen lära sig lite tips och tricks.

 

Ansiktsmålning, Ballongfigursmakare

Bli en tiger eller en dinosaurie! Få en elefantballong! Detta är alltid lika populärt hos barn och uppskattat i alla åldrar.

 

*Alla våra shower och lekar anpassas efter antal barn och deras ålder. Underhållningen är mer lekfull för mindre barn och lite mer utmanande för större barn.