Clownen Abbas

 

En interaktiv clownföreställning för både barn och vuxna.

 

Ni kommer att få möta clownen Abbas och hans trolleri varvat med slapsticks och sånger. Ni kommer få hjälpa till och spela på hans skönklingande klockor när han ska trolla och hjälpa till att blåsa när ballongen ska få luft.  På ett roligt och underhållande sätt kommer både barn och vuxna underhållas.  Speciellt födelsedagsbarnet.

Efter föreställningen kan barn och vuxna bli ansiktsmålade som clowner.

 

Vad som ingår:

 

Showen är på 30-40 min och ansiktsmålning 20-30 min. Totalt 60 min underhållning.

 

Showen anpassas efter barnens ålder.

2500 sek inkl moms
Boka
Om underhållaren:

Robert Eriksson är clown, skådespelare, gycklare och utbildad dramapedagog som under många år uppträtt på olika festivaler runt om i Sverige och Europa, på teater Pero, Junibacken, bibliotek, skolor och arbetat med barn från 4-22 år med teater på vår teater, Stockholms kulturskola.
  • Typ:
  • Ålder:
    3-100
  • Längd
    60 min
  • Antal barn:
    upp till 20
Ålder
Ålder:
3-100
Längd
Antal barn:
upp till 20
2500 sek inkl moms
Priserna gäller bara vid beställning av privatpersoner. För företagsevent vänligen gör en offertförfrågan.
Referenser
Michaela
Hejsan, vi är verkligen jättenöjda och vill varmt rekommendera Clownen Abbas 👌
Vi hade ett kalas för 5-åringar och allt han gjorde var anpassat efter barnens ålder. Barnen gav bästa betyg: "han var snäll, rolig, bra på trolla och inte ett dugg läskig" 🥰

Hälsningar Michaela
Moa M.
"Hej! Vill bara tacka och tala om hur nöjda vi var med Clownen Abbas som uppträdde hos oss i lördags. Superbra föreställning och proffsigt bemötande, allt var toppen!"Moa M., 6-årskalas, Täby
Karin E.
Vi är supernöjda med clownen Abbas! Han kom på våra 7-åringars kalas. Han ringde innan och var noggrann att stämma av grejer om hur födelsedagsbarnen ville ha det och att de kände sig komfortabla med att gå upp på scen . En bra och rolig show som barnen uppskattade!

/Karin E., 7-års-kalas, Bromma
Hans L.
"Det var en väldigt uppskattad föreställning där barnen njöt och blev verkligen engagerade, fick hjälpa till att trolla och var alldeles till sig när de lyckades. Alla var jättenöjda!

Hans L., 6-årskalas, Råsunda"
Graziella G.
Vi har varit väldigt nöjda med clownen Abbas både barn och vuxna...det blev mycket skratt och vissa barn blev så stolta om att clownen Abbas ansiktsmålade dem som clownen. Vi kommer att varmt rekommendera Clownen Abbas. Tack var honom blev kalaset en stor succé och barnen kommer att minnas länge Clownen Abbas besök.

Graziella G., 5-årskalas, Solna.
Helena S., Förskolan DELFI
"Vi är jättenöjda med Clownen Abbas , han var jättebra, barnen blev stormförtjusta i honom, riktigt kul och underhållande och modern, vi var riktigt nöjda med honom".

Förskolechef, Helena S., Förskolan DELFI
Noor N.
"Clownen Abbas var mycket bra, barnen älskade honom och han har tydligen blivit en hit bland barnen på förskolan. Vi är mycket nöjda med upplägget och kommer att rekommendera och återanlita :)
Noor N., 4-årskalas, Odenplan."
Fredrik E.
"Barnen var jättenöjda och hade det väldigt roligt under Abbas show. Han var väldigt engagerande och födelsedagsbarnet har pratat om honom mycket sedan kalaset.

Fredrik E., 8-årskalas, Uppsala.
Anna E.
"Tack till Clownen Abbas för en rolig och uppskattad föreställning. Både barn och vuxna hade kul, det var en härlig blandning av tokigheter och finfina trolleritrick! Adrian var supernöjd och pratade om Abbas hela veckan efter. Vi kan verkligen rekommendera detta till andra som vill ha underhållning på sitt kalas.

Anna E., 6-årskalas, Gustavsberg."
Referenser
Fyll i de obligatoriska fälten *.

Boka tillsammans med:

1700 sek inkl moms
1750 sek inkl moms
1900 sek inkl moms

Liknande underhållare

2700 sek inkl moms
2500 sek inkl moms
Boka underhållning

Fyll i frågeformuläret och tryck på "Skicka" (denna förfrågan är inte bindande.)

Bokningsförfrågan privatpersoner. Vid en förfrågan från ett företag skicka ett mejl till info@barnakademin.nu. 

Ditt namn*
Gatunamn och (!) område*
Din e-post*
Kontakttelefon*
När planerar ni att ha kalaset?
Vilken tid?
Hur många barn räknar ni med att ha på kalaset?
Hur mycket fyller födelsedagsbarnet? Vad heter han/hon?
Övrigt

Tillbaka