Hem Vår blogg Våra underhållare Helena Lewin - skådespelare och barnunderhållare

Helena Lewin - skådespelade och barnunderhållare

Helena Lewin - skådespelare och barnunderhållare

Helena Lewin - skådespelare och barnunderhållare.

 

1. Berätta lite om dig själv!

Jag är född och uppvuxen i Hudiksvall i en familj av konstnärer. Pappa jazzmusiker och mamma som sydde, målade, fotade, vävde, spelade piano, allt möjligt inom det konstnärliga, sysslade hon med, dock på fritiden. Hon jobbade inom kriminalvården men hennes passion var konsten. Numera är hon pensionär men pappa lirar på.
Som 16-åring visste jag att det var teater jag ville hålla på med. Jag hade turen att komma in på Södra Latins teaterlinje och flyttade ner till Stockholm. Efter studenten drog flyttlasset till Dublin, Irland för att gå på teaterhögskola, då hade jag bestämt mig för att bli skådespelare på riktigt! Dessutom hade jag blivit förförd av Irland och ville till varje pris ta del av det landet. Det bidrog till att jag blev kvar där i en herrans massa år och jobbade både där och i London som skådespelare. 2009 flyttade jag tillbaka till Sverige med min irländske make, som jag lyckats fånga upp under resans gång. Är mycket glad över att vara här i Stockholm samt att jag får arbeta inom film, tv och teater.

2. Vad gör du när du inte underhåller oss?

Min stor hobby är ekologisk hudvård. Älskar att göra egna oljor och krämer. Mina andra hobbies är yoga och krukväxter. Jag har djupa, givande samtal med mina krukväxter.

3. När kom du på att du ville hålla på med underhållning?

När jag var 12 år såg jag en teaterföreställning som pågick i 6 timmar! Den blev aldrig tråkig eller upplevdes som lång. Det var magiskt och jag ville vara en del av den magin som skapades.

4. Vad var ditt första professionella jobb som underhållare?  

Mitt första jobb som entertainer var läskig! Det var i Dublin och jag hade fått anställning hos ett kalasföretag som även utbildade folk till att bli entertainers. Mitt första egna uppdrag var så skrämmande att jag trodde jag skulle svimma. Barn är en hård publik som sätter en på plats om de inte är nöjda. Det gick bra, tack och lov. De var nöjda och glada. Och jag var nöjd och glad för att jag hade överlevt. 

5. Vad är det bästa med att jobba med just barn?

Barn är otroligt härliga och mottagliga för vad du som underhållare ska trolla fram och göra. Och när dem tycker det är roligt- så är det JÄTTEROLIGT, vilket är underbart.  Det är sådant privilegium att kunna sprida glädje på kalas.

6. Vad ingår i din underhållning?

Bubblor, dans, musik, trolleri, ballongfigurer, lekar och skoj!

7. Vad gör just DIG unik som underhållare?

Jag erbjuder interaktiva, roliga program fyllda med energi, som gör att det blir en fullspäckad underhållning med mycket glädje och skratt.

 

Boka Helena som Disco Diva samt Clownen Itzy Bitzy

 

helena1.jpg    helena_2.jpg    helene3.jpg   

Taggar blogg ballongfigurer