Hem Om oss

Om oss

Proffs på barnunderhållning

Vi underhåller barn på privata familjefester och barnkalas samt på företagsevent som invigningar, produktlanseringar, familjedagar, julfester mm för både stora och små företag.

Oavsett evenemangets storlek skräddarsyr vi underhållningen efter ert behov.

Observera att vi har igna egna lokaler.

Över 1000 privata barnkalas och över 100 företagsevent

Hittills har vi annordnat över 1000 barnkalas och hjälpt över 100 företag att ordna en fantastisk dag åt sina kunder eller anställda och deras familjer.

Våra underhållare har alltid barnet i fokus men brukar uppskattas av alla, oavsett ålder. Vi har t ex jobbat på event hos H&M,  Decathlon, Stockholm Spårvägar, Ikea, etc.

Vår historia

Från att ha varit ett litet bolag, som främst hjälpte privatpersoner med barnunderhållning och barnpassning har vi utvecklats till en större aktör med fokus på företagsevent. Grundtanken när vi grundade Barnakademin 2009 var att uppmuntra barns välmående och skapandekraft. Idag ägnar vi oss även åt barnunderhållning med samma passion.

 

Andra tjänster - barnpassning

Barnakademin grundades år 2009 och har sedan dess försett föräldrar och familjer med hundratals barnvakter. Vi på Barnakademin strävar efter att göra livet enklare och mer flexibelt för föräldrar samt att utveckla och utbilda barn.

“Att anlita en person som hjälper till med barnpassning handlar om så mycket mer än hämtning från skolan. Det handlar om att du, som förälder, även får kvalitetstid med dig själv och med din partner." Läs mer på barnvaktistockholm.se

Vi är stolta över:
  • Återkommande kunder varje år

  • 95% av våra kunder skulle rekommendera oss till en vän

Våra underhållare
ansiktsmalning_l.jpg ballongvikning_a.jpg trolleri_j.jpg